Cumartesi, Şubat 17, 2007

İstanbul Riders Yayında!

Bu sayfalarda İstanbul Riders'tan sık sık bahsediyorum. Tabii üyesi olduğum da malumunuz. Şimdi İstanbul Riders olarak sıkı bir televizyon programına başladık: Riders on Air. Telesport TV'de yayınlanan programın ilk yayını geçen hafta 12 Şubat Pazartesi akşamı gerçekleşti. Aslında daha önce bir kez yine aynı kanalda yayınlanan Start programına İstanbul Riders olarak konuk olmuştuk. O programdan kanal da memnun kalmış olacak ki, bundan böyle düzenli olarak her Pazartesi saat 21:00 - 22:00 arası canlı yayında olacağız.

Programın tüm yapımı İstanbul Riders tarafından gerçekleştiriliyor. Yapım ve yayın sorumluları olarak Ben, Alp ve Özgün görev yapıyoruz. Alp ve ben aynı zamanda programın sunuculuğunu da gerçekleştiriyoruz.

Riders On Air Dakar Özel Programı

Programın içeriğinde neler var? Kısaca motosikletli hayata dair herşey: Haberler, etkinlikler, motosiklet sporları, yeni başlayanlara öneriler, özel konuklar...

Mesela bu hafta Riders On Air Dakar Özel Programı olacak. Ve bu sayfalarda da bol bol yer verdiğimiz sevgili Kemal Merkit konuğumuz olacak. Kutlu Torunlar sağlık nedeni ile büyük ihtimalle katılamayacağını bildirmiş. Eğer imkanınız varsa mutlaka izleyin derim. Bu zorlu yarışla ilgili merak ettiğimiz herşey, özel görüntüler, canlı bağlantılar bu özel programda olacak.

Yayınları nasıl izleyebilirsiniz?

Telesport TV şimdilik sadece uydudan izlenebiliyor. Uydu yayını ile ilgili teknik bilgileri aşağıda bulabilirsiniz:

Telesport TV

Türksat 1C-2A 42.0 derece Doğu
Frekans 11996
Polarizasyon, Vertical-Dikey
Symbol Rate, 26000 FEC. 5/6

İlk Yayın Heyecanı!

Geçen hafta yaşadığımız ilk program heyecanını aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz. Neyse ki sonunda herşey yolunda gitti ve kazasız belasız, keyifli bir program oldu. Darısı sonrakilerin başına.

İstanbul Riders - Riders On Air

İstanbul Riders - Riders On Air

1 yorum:

Gelecekçi dedi ki...

Programı izledim ve başarılı buldum. Yeni programınızın sürekli olmasını temenni ediyorum.