Cuma, Ekim 13, 2006

Motosiklet ile Eşek Taşınır mı?

Evet, bal gibi de taşınır. Canım ülkemin motosiklet kültürüne hayran olmamak elde değil. Tabii bunda ekonomik ve sosyo-kültürel gerçeklerin de önemli bir payının olduğu inkar edilemez. Ancak yine de insan şaşırmadan edemiyor. İşte bir eşeğin motosiklet ile nasıl taşınabileceğini gösteren ilginç haber:

Motosiklet ile Eşek Taşınır mı?

Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'nde, köyden satın aldığı eşeği motosikletinde bulunan sepette taşıyan sürücü, jandarma trafik ekiplerine yakalandı.

Savaştepe İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekiplerinin Savaştepe-Balıkesir Karayolu'nda yaptığı trafik uygulaması, ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına sahne oldu. Trafik kurallarını ihlal eden ve şüpheli görülen araçların tespiti için düzenlenen trafik uygulamasında, Nedim Kurt isimli şahsın kullandığı motosiklet dikkat çekti.

Jandarma trafik ekipleri, yanında hayvanla beraber yolculuk yaptığı anlaşılan motorlu sürücüden durmasını istedi. Çevrim bölgesine yaklaşan sürücü motosikletini sağa çekip durunca, ortaya çıkan manzara görenleri hayrete düşürdü.

Nedim Kurt isimli vatandaş, köyden satın aldığı eşeğini Savaştepe'ye götürdüğünü söyledi. Belgeleri kontrol edilen Nedim Kurt, motosikletindeki yolcu veya malzeme taşımak için yaptırdığı sepetinde eşeğin taşınmasının yasak olduğunu bilmediğini söyledi. Kurt hakkında yasal işlem yapıldı.

Motosiklet ile eşek nasıl taşınır?

Hiç yorum yok: