Cuma, Mart 31, 2006

Motoshow'06

Beklenen fuar geldi sonunda. Ta geçen yazdan beri herkesin heyecanla beklediği motosiklet fuarı: Motoshow'06 - Motosiklet ve Ekipmanları, Aksesuarları Fuarı. Gerçi Ares Fuarcılığın düzenlediği bu fuar ilk kez gerçekleştiriliyor. Ancak diğerinden daha büyük ve kapsamlı olduğundan sanırım, bu yıl daha büyük katılım ve ilgi gören fuar bu oluyor. Ee motosiklet kullanımı yaygınlaştıkça, bu sektörün ticari değeri de artıyor, onun için de daha büyük organizasyonlar düzenlenebiliyor.

Herneyse Motoshow'06'nın tanıtım metninden aynen aktarıyorum: "Motosiklet deyince akla 'hızlı yaşam tutkunu gençlik' gelirdi sadece. Bugün ise motosiklet, macera ve özgürlüğün yanı sıra, her türlü ulaşım ihtiyacında en pratik ve en ekonomik çözüm olarak da görülmeye başladı. Böylece bazen asi, bazen ılımlı, bazen enerjik, bazen konforlu, bazen romantik ama her zaman özgürlük simgesi olan bu araç giderek pazarını büyüttü.

Artık doğaya kaçmanın yanı sıra sıkışık kent içi trafiğine alternatif ve hızlı bir çözümde öneren motosiklet, üreticilerin pazara sunduğu birbirinden çok farklı modelleriyle yediden yetmişe geniş bir kesimin yaşam tutkusu olmaya başladı."

Motosikletli hayatın halk arasında daha anlaşılabilir olmasına yardımcı olabilir mi acaba bu sözler?

Bugün işten vakit bulabilirsem uğramaya çalışacağım fuara. Haftasonuna bırakmak istemiyorum. Hafta içi rahat rahat, sakin sakin dolaşıp gezmek varken.

Bakalım aklımdaki seçeneklere yenileri mi eklenecek, yoksa aklım daha mı çok karışacak. Ama büyük bir ihtimalle, göreceğim bazı modellerle aklım başımdan gidecek...

Hiç yorum yok: