Pazar, Mart 26, 2006

Honda NT 700V Deauville ABS

Bu güneşli Pazar günü hala ofiste geçiyor. Neyse ki dün gece itibarı ile yaz saati uygulamasına geçilmesi ve saatlerin bir saat ileri alınması sayesinde hava daha geç kararacak artık. Yani gün daha geç bitecek. Bu güzel. İnsanı keyiflendiriyor.

Baharın ufak ufak yaklaşması, motosikletli günleri de beraberinde getiriyor tabii ki. Yaz kış motor kullananlardan değilim. O nedenle sıcak ve temiz havaların gelmesini iple çekiyorum. Bugün bile biraz üşüttü hava motorun üstünde.

Havalar ısınıyor derken, yeni motor alma düşünceleri de ufaktan kıpırdanmaya başlıyor içimde. Tabii her zamanki gibi bir kaç seçenek var aklımda; ve biraz da kararsızlık tabii. Şimdi son zamanlarda dikkatimi çeken, gazete reklamında, web sitesinde ve yolda gördüğüm, ancak çok yakından inceleyemediğim ve henüz dokunma şerefine nail olamadığım bir motor beynimin kıvrımlarında gezinip duruyor: Honda NT 700V Deauville ABS. Bunlar da fotoğrafları:











İnsanın hemen atlayıp üzerine, uzun yola çıkası geliyor. Fiyatı web sitesinde 15.078.- YTL olarak belirtiliyor. En kısa zamanda yakından görüp incelemek istiyorum.

Neyse gün bitmeden, güneş çekip gitmeden, ben ufaktan yetişeyim. Diğer seçenekleri de daha sonra yazarım.

Hiç yorum yok: